TALK-SLO: SLOMÓ VENDÉGE: VIZI E. SZILVESZTER

Kedves Barátaim!

Nemrég elindult podcast-sorozatom, a Kövesd a rabbit, melynek részeiben a zsidóság megélésével és vallási kérdésekkel foglalkozom. Ehhez kapcsolódik havonta egyszer Talk-Slo címmel egy sábeszi vacsora az Óbudai Zsinagógában, melyek alkalmával igyekszem különleges vendégekkel beszélgetni, és örülnék, ha ti is velünk tartanátok. Az első alkalomra áprilisban Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológust hívtam meg, akit arról kérdeztem, mennyire lehetünk boldogok felmenőink üldöztetése után?

A következő vendégem május 20-án, Vizi E. Szilveszter orvos, az MTA volt elnöke lesz, akitől azt szeretném majd megtudni, hogy a szervátültetések mennyire befolyásolják az emberi tudatot, illetve létrejöhet-e valaha egy olyan mesterséges intelligencia, ami emberi tudatra ébred?

A neves meghívottak személye és a beszélgetések megismételhetetlensége miatt – tekintve, hogy a sábesz miatt nem készül felvétel – fontos, hogy aki részt szeretne venni az exkluzív vacsorán, egy kedvezményes összeggel biztosítsa helyét.

De hogy azok számára se maradjon el a kidus, akik nem hallgatják meg a beszélgetést, a földszinti imatérben, könnyű falatokkal készülünk.

Várunk mindenkit szeretettel a Talk-Slo alkalmaira!

Slomó

🎟 Belépődíj öt fogásos vacsorával: 5000 Ft / fő (családoknak 20% kedvezmény)

ÓBUDAI ZSINAGÓGA