ÚJ MÉRFÖLDKŐHÖZ ÉRKEZETT A MAIMONIDÉSZ: INDUL AZ ELSŐ ELEMI

Az EMIH-Magyar Zsidó Szövetség (EMIH) kiemelkedően fontosnak tartja a jövő generációjának képzését és mindent meg is tesz, hogy közösségen belül átfedéses rendszerben történjen a fiatalok oktatása. Ebben mérföldkőnek számított a Maimonidész Gimnázium indítása a 2017-es évben, az akkor még 1+4 osztályos keretrendszerben működő öt évfolyamos képzéssel, amely 2022-ben hat évfolyamossá bővült és amely a 2024-es tanévben ismét nagy változás elé néz, ugyanis az iskola elemi első osztálya is megkezdi működését. Így már nemcsak bölcsőde, óvoda és gimnázium várja a zsidó fiatalokat Budán, szakmai téren kiváló, eltökélt pedagógusi háttérrel, de most már általános iskola is.

Ezzel a címmel jelent meg cikk a zsido.com oldalon, amelyet annyival egészítenénk csak ki, hogy az általános iskolás osztályok bevezetésével tán a „Maimó” maga is mérföldkővé válhat az óvodából épp csak kikerült gyerkőcök számára!

Az induló első osztály szinte észrevehetetlenül vezeti át a kicsiket az óvoda és az iskola légköre között, hisz az intézmény alapvetése, hogy miközben oktatási elveink a legmodernebb nemzetközi standardokkal vannak összhangban, a Maimonidészben elsők mindig és minden körülmények közt maguk a gyerekek.

További információért kérjük írjon a

titkarsag@zsidogimnazium.hu email címre!

ÓBUDAI ZSINAGÓGA