1%-os jótékonysági koncert zsinagógánkban a Cedek Emih Izraelita Szeretetszolgálat javára

Tisztelettel meghívjuk Önöket Mága Zoltán Prima Primissima díjas hegedűművész 1%-os Jótékonysági koncertjére, amelyet a CEDEK EMIH Izraelita Szeretetszolgálat javára ad. Mága Zoltán a jótékonysági koncert programjában ötvözi a haszid zenét, a magyar népzenét és a klasszikus dallamokat.

Időpont: 2018. május 2. 19:00 óra
Helyszín: Óbudai Zsinagóga, 1036 Budapest, Lajos u. 163.

A koncert bevételét a CEDEK EMIH Izraelita Szeretetszolgálat javára ajánlják fel. A szervezet 2015-ös megalakulása óta azon dolgozik, hogy minél több rászorulónak: betegeknek, időseknek, fogyatékkal élőknek, valamint hátrányos helyzetűeknek és hajléktalanoknak nyújtson segítséget – nemre, korra és származásra való tekintet nélkül. A felajánlások lehetővé tennék egy népkonyha megnyitását és napi 5000 adag meleg étel kiosztását, valamint segítené a népkonyhák működtetését és fenntartását is.

Az esemény regisztrációhoz kötött.
Regisztráció:
 posta@zsido.com | +361 268 0183

A jótékonyági koncertre támogatói jegyek elővételben megvásárolhatók, a helyszínen további adományokat és 1% felajánlásokat fogadunk.
Adományokat a www.tamogatas.zsido.com oldalon fogadunk, kérjük, hogy a megjegyzésbe tüntessék fel, hogy “Jótékonysági koncert”.

ÓBUDAI ZSINAGÓGA